Studiepartner

Søg her

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nicklas fik mange fantastiske oplevelser med i rygsækken

Af Nicklas Pedersen, tidligere HA.psyk-studerende på CBS og udvekslingsstuderende på University of Texas i Austin

Udveksling er klart den begivenhed, der har udfordret og udviklet mig mest

Mit udvekslingsophold har givet mig mange fantastiske oplevelser med i rygsækken – både fagligt, kulturelt, og ikke mindst menneskeligt.

Det er uden tvivl dén enkeltstående begivenhed, der har udfordret og udviklet mig mest. Det har givet mig selvstændighed, selvsikkerhed, samt en interesse for, og anerkendelse af, at leve lidt anderledes end vi gør herhjemme.

Venner overalt på kloden

Jeg har nu venner spredt ud over hele verden – lige fra Sydkorea til Argentina til Afghanistan. Mødet med disse mennesker – og mødet med den amerikanske kultur – har skabt et unikt perspektiv på min hverdag, hvilket jeg den dag i dag stadig trækker på.

Det giver samtidig en ny og spændende kontekst at studere i, hvilket både du og din kommende arbejdsgiver med sikkerhed vil sætte pris på!

Studie – og turist med stort T

Ud over mine akademiske fordybelser har jeg naturligvis også leget turist med stort T, hvor blandt andet New York, Boston, New Orleans og store dele af Californien endte i optikken på mit kamera.

Et udvekslingsophold giver dig mulighed for at opleve verden uden de mange forpligtelser, vi ofte har på hjemmefronten. Hvem ved – du bliver måske aldrig ligeså fri til at gøre alle de ting, du går og drømmer om!

En god investering

Et udvekslingsophold, uanset destination, er en god investering i både dig som person og som ambitiøs studerende. Det udvider dit personlige og faglige netværk, ligesom det giver dig oplevelser, du næppe kunne have forestillet dig at leve foruden!

Mit bedste råd til dig er, at tage afsted!

Job og praktik

→ Få genveje til dit næste job eller praktikplads

Din lokale studiepartner

→ Se hvordan vi hjælper i din by

Events

→ Se kommende events og webinarer.