Gå direkte til sidens indhold ↴

Om CA

CA Karrierepartner og a-kasse

CA hjælper sine medlemmer med at udvikle sig gennem karrieren og opnå et arbejdsliv i balance: Der skal på samme tid være faglige udfordringer og tryghed; der skal være plads til en spændende karriere og et givende fritids- og familieliv.

CA giver sine medlemmer økonomisk tryghed gennem dagpenge, advokathjælp, forsikringer og lønsikring; karriererådgivning med gode råd, ny viden og konkrete værktøjer; og netværk med sparring med både ligesindede og rollemodeller. Det skal være nemt og værdifuldt at være medlem af CA. Derfor arbejder CA målrettet på at skabe digitale karriereløsninger, som medlemmerne kan tilgå overalt døgnet rundt. De er nytænkende og bæredygtige, for uden innovation ingen fremtid.

CA er en uafhængig a-kasse, hvor der er plads til alle, der er del af det omskiftelige arbejdsmarked. Som neutral a-kasse forholder CA sig til samfundet og arbejdslivet omkring sig, og er fri af politiske bindinger. De fleste af CA’s medlemmer arbejder i erhvervslivet, men selve uddannelsesniveauet er mindre afgørende end mindsettet; et mindset, hvor udvikling er fundamentet og drivkraften. CA’s medlemmer vil noget mere. De vil udvikle sig: Nogle stræber efter det næste trin på karrierestigen, mens andre udforsker en helt ny karrierevej eller søger en ny balance mellem arbejde, fritid og familie. Og det er på den rejse, at CA er en rådgiver, en partner, en allieret.

Share This