Rasmus tog på udveksling i USA gennem EDU

Af Rasmus Bach Christensen, Marketingkoordinator i CA og studerende på CBS & Frederik Tangaa, Marketingkoordinator i EDU Danmark 


Læsetid: ca. 2 minutter 

Drømmer du om at komme på udveksling i løbet af din studietid?

Mange studerende kommer ikke afsted, fordi det hele virker lidt overvældende, eller ikke har karaktererne til at komme ind på de universiteter som de vil gennem deres studiested.

Hvis du vil ansøge på andre universiteter end dem, som dit studiested samarbejder med kan du gøre det som ‘freemover’. Og her kan det være godt at få hjælp fra en organisation som EDU, der kan gøre processen lidt nemmere.

CA’s Marketingkoordinator Rasmus tog afsted som ‘freemover’ gennem EDU, og vi har nu spurgt lidt ind til, hvordan hans oplevelse var og hvilke gode råd han kan give videre.

Hej Rasmus! Fedt du har lyst til at fortælle lidt om dine oplevelser fra dit studieophold.

Selvfølgelig, jeg havde et fedt ophold, som jeg ellers ikke ville have haft, hvis jeg ikke havde kendt til andre muligheder end “den normale form for udveksling”. Altså at man kun kan vælge de universiteter, som ens skole har samarbejde med. Og det vil jeg gerne dele med andre studerende.

Sådan får du en stærk studietid

Sådan får du en stærk studietid

Få gode råd og konkrete øvelser til at holde fri med god samvittighed, etablere nogle gode studievaner, takle følelsen af utilstrækkelighed og holde motivationen oppe igennem studiet.

Hent de første 3 kapitler (40 sider) af e-bogen ’Sådan får du en stærk studietid” nu.