Eksperten: Det éne råd jeg ville ønske, jeg havde fået, da jeg startede på uni

Interview med Camilla Lærke Lærkesen, stifter af Bevidst Introvert af Carina Fogsgaard Christiansen, Studie- og karrierekonsulent i CA


Læsetid: ca. 5½ minutter

Camilla Lærke Lærkesen sort nuanceret baggrund
Fotograf: Sue Bergmark

Camilla Lærke Lærkesen vidste først, at hun var introvert, da hun startede på uni i anden omgang.

“Da jeg startede på universitet første gang, var det på Roskilde Universitet og det var en heftig omgang”, husker Camilla Lærkesen, der i dag arbejder som selvstændig foredragsholder og coach med speciale i introverte. “Man starter i huse af 100 mennesker. Alt foregik i samlet flok. Og så er der alle de her lege i folkeparken.”

De mange indtryk og nye mennesker blev til sidst for meget. “Jeg endte med at stikke af. Og jeg var simpelthen så flov. Men jeg kunne slet ikke ha’ det. Hele dagen gik ud på at få malet krigsmaling og lave kampråb hver gang, man mødte nogle fra et af de andre huse. Jeg følte mig helt off. Jeg havde ikke lyst til at råbe, og jeg havde heller ikke ret meget lyst til krigsmaling,” husker Camilla Lærkesen.

Sådan får du en stærk studietid

Sådan får du en stærk studietid

Få gode råd og konkrete øvelser til at holde fri med god samvittighed, etablere nogle gode studievaner, takle følelsen af utilstrækkelighed og holde motivationen oppe igennem studiet.

Hent de første 3 kapitler (40 sider) af e-bogen ’Sådan får du en stærk studietid” nu.