3 konkrete tips til studerende: Sådan bliver det lettere for dig at lære dine medstuderende at kende i introugen

Interview med Camilla Lærke Lærkesen, stifter af Bevidst Introvert af Carina Fogsgaard Christiansen, Studie- og karrierekonsulent i CA


Læsetid: ca. 3½ minutter

Camilla Lærke Lærkesen
Fotograf: Katja Moroz

Få ekspertens helt konkrete tips til at lære dine nye medstuderende at kende i introugen

Det er overvældende for de fleste at starte på universitet – uanset om du er introvert eller ekstrovert. Der er en masse nye indtryk, nye mennesker og nye steder på campus, som man skal forholde sig til. Og alle aktiviteter synes at foregå på én gang, i store flokke og i et hæsblæsende tempo.

For introverte, der typisk foretrækker mere ro omkring sig og færre mennesker, kan det være en heftig omgang at gennemgå en studiestart. Vi ved, at introverte rigtig gerne vil være med og lære deres nye medstuderende at kende. Det kan bare være lidt ekstra svært at tage kontakt til nye mennesker, når man ikke er ret vild med small-talk og egentlig foretrækker at lære folk at kende på tomandshånd.

Sådan får du en stærk studietid

Sådan får du en stærk studietid

Få gode råd og konkrete øvelser til at holde fri med god samvittighed, etablere nogle gode studievaner, takle følelsen af utilstrækkelighed og holde motivationen oppe igennem studiet.

Hent de første 3 kapitler (40 sider) af e-bogen ’Sådan får du en stærk studietid” nu.