Vil du udvikle dine evner inden for markedsføring, kommunikation, projektledelse og HR?

Bliv en del af CA Student Advisory Board!

En kortere vej fra studie til job!

Du interesserer dig for dit studieliv og din fremtid 
– det gør vi også!

Vi er 4 grupper af frivillige studerende i Aarhus, København, Odense og Aalborg, der samarbejder med CA Karrierepartner og A-kasse om at skabe en kortere vej fra studie til job.

Vær med når vi inviterer oplægsholdere med interessante og relevante budskaber, der kan inspirere dig til et bedre studieliv, hjælpe dig til afklaring af dit karrierevalg, give tips til, hvordan du lander drømmejobbet og meget mere!

Vi afholder både foredrag, virksomhedsbesøg, workshops, mini-messer og case competitions – alt sammen for at hjælpe dig godt gennem dit studie og tættere på dit drømmejob.

Hvis du kunne tænke dig at være med på holdet, kan du læse mere om det her.

Vi glæder os til at se dig til vores events i din studieby!

Med venlig hilsen
CA Student Advisory Board

Bliv frivillig i CA Student Advisory Board

Vil du have praktisk erfaring til CV’et
og udvikle dit netværk?

Vi søger studerende, der er klar på at udvikle deres evner indenfor markedsføring, kommunikation, projektledelse og HR

– er det dig?

VI SØGER ENGAGEREDE FRIVILLIGE TIL CA STUDENT ADVISORY BOARD i Aarhus, Odense og Aalborg

Vil du have relevant erfaring på dit CV i 2021?  OM JOBBET SOM FRIVILLIG   Som frivillig i CA Student Advisory Board kommer du til at arbejde sammen med CA karrierepartner og a-kasse om at skabe den korteste vej fra studie til drømmejob.    Det er vigtigt for os, at du som frivillig i CA Student Advisory Board (CA S.A.B.) oplever at føle dig endnu bedre rustet til at søge job efter din uddannelse. Derfor tilbyder arbejdet som Advisory Board medlem mulighed for at få praktisk erfaring og kompetencer, der er...

Uopfordret ansøgning

Som frivillig i CA Advisory Board kommer du til at arbejde sammen med CA Karrierepartner og a-kasse om at skabe den korteste vej fra studie til drømmejob. Det vil sige at CA student Advisory Board arrangere events, der overordnet handler om studerendes karriere: "hvad kan jeg blive?", "hvordan gør jeg?", "hvad arbejdre de med i 'den virkelige verden'?", osv. Det er vigtigt for os, at du som frivillig i CA Student Advisory Board oplever at føle dig endnu bedre rustet til at søge job efter din uddannelse. Derfor...

Events, der skaber en kortere vej fra studie til job

Lige nu er vi i gang med at planlægge events for det kommende år. Så snart vi har nye events i kalenderen, vil du kunne finde dem her.
Indtil da får du her et udpluk af de events, vi tidligere har afholdt eller kommende arrangementer:

7 majWebinar
Investering for studerende – trends og tendenser i et turbulent marked

kl. 17.00-18.30

31 oktWebinar
Derfor gør frivilligt arbejde en forskel på dit CV

(med nyuddannede, der har brugt frivilligt arbejde til at score deres første job)

21 oktWebinar
Studerende – Sådan får du en professionel LinkedIn profil (med Linkedin ekspert Leif Carlsen)

kl. 15.30-16.30

16 majWebinar
Get ready to grow your professional network at CA Graduate Night 2020

kl. 19.00-20.00

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Hvorfor er du frivillig i CA Student Advisory Board?

 • Som frivillig udvikler du dig både fagligt og personligt! Jeg har fået udviklet kompetencer indenfor rekruttering, projektarbejde og markedsføring, som er gode at have på CV’et. Derudover har det store fokus på teamet og dets roller medført, at jeg er blevet mere bevidst om mine egne styrker og svagheder i forhold til gruppearbejde samt givet mig en masse nye relationer

  Mathilde, CA SAB Aarhus

 • CA SAB giver mig mulighed for at få givende erfaring indenfor projektledelse, kommunikation, HR og marketing. Det er spændende fordi vi i et lokalt team af 6 personer får lov til at arbejde selvstændigt, men kan hente professionel sparring hos CA når behovet melder sig. Samtidig er det et fedt miljø at være del af, for vi bliver konstant klogere på studielivets muligheder, hvilket jo er hvor vi befinder os – at vi så kan være med til at kommunikere de muligheder videre til vores medstuderende, ser jeg som en yderligere bonus, og noget jeg er stolt af at være med til. Som medlem af CA SAB, er man del af et passioneret team, som har mod på at gå efter resultater og networke med større virksomheder i forsøget på at skabe de fedeste events. Dette er også med til at udvide ens netværk, og skabe fremtidige muligheder i ens karriereliv. 

  Anne-Sofie, CA SAB Aarhus

 • Jeg har valgt at blive en del af CA SAB, da det bidrager til at give mig praktisk erfaring inden for områder relevante i forhold til mit studie. Jeg har stor interesse inden for planlægning, markedsføring og projektledelse. CA SAB giver mig mulighed for at blive bedre inden for disse områder og at kunne hjælpe mine medstuderende og mig selv til at komme tættere på et studiejob.

  Nina, CA SAB København

 • Jeg er med i CA - Student Advisory Board for at få relevant erfaring inden for eventkoordinering og projektledelse, da jeg ser en fremtid karriereveje i dette. Herudover lærer man andre studerende i sin by at kende og opbygger et stærkt netværk både med studerende, oplægsholdere og virksomheder

  Simone, CA SAB Odense

 • Jeg er en del af CA Student Advisory Board, fordi jeg interesserer mig for projektledelse, og godt kunne tænke mig at udvikle mine kompetencer inden for planlægning, markedsføring såvel som eksekvering af events. Hos CA SAB har jeg fået mulighed for netop dette. Dertil har jeg udvidet mit netværk og fået redskaber og teknikker der vil hjælpe mig i min fremtidig jobsøgning.

  Jasmin, CA SAB København

#yourcareerourbusiness

Share This