Studiepartner

Søg her

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lønstatistik

Brug lønstatistikker og lønberegnere til at forberede dig til en lønforhandling, til at se, hvad andre som dig får i løn. Eller tjek, hvad andre tjener i det job, du drømmer om.

Søg blandt alle stillinger på CA Løntjek i den alfabetiske liste eller ved at skrive i søgefeltet. Så får du overordnet lønstatistik på den valgte stilling.

Du kan bruge statistikken til at se, hvad andre som dig får i løn. Eller du kan se, hvad andre tjener i det job, du drømmer om.

Disse gratis beregnere giver dig en idé om, hvad andre tjener eller forventer at tjene. Tag disse data med et gran salt og sørg altid for at tjekke flere lønberegnere.

Husk også at en lønstatistik ikke er et godt argument til en lønforhandling. Derfor anbefaler vi, at du kun bruger disse statistikker til at finde det tal, du mener er passende – og derefter er det din opgave at finde gode faglige argumenter, der underbygger dit valgte lønniveau.

De fleste fagforeninger har en lønberegner, du kan prøve. Søg på nettet og find det fagforbund, der matcher dig bedst.

Husk, at du sagtens kan kombinere gratis studiemedlemsskab i CA A-kasse med fagforening, du selv vælger.

De fleste medlemmer af CA forhandler selv deres løn og har dermed ikke brug for, at nogen forhandler en overenskomst for dem, som fagforeninger typisk gør. Dermed kan du spare penge, for advokathjælp (som også fagforeninger tilbyder) kan du også få, når du er medlem af CA.

Når du er færdiguddannet, får du CA Advokathjælp for kun 55 kr. pr. måned. (Beløbet er fradragsberettiget.)

Din lokale studiepartner

→ Se hvordan vi hjælper i din by

Events

→ Se kommende events og webinarer.

Et lettere studieliv

→ Få tips til et lettere studieliv